HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

kreatív kisfilmkészítő pályázat tanulók számára.

Ahol nincs rossz gondolat, nincs buta ötlet. A legőrültebb elképzelés is lehet nyerő!

Szerintetek hogyan lehetne érdekesebben, tartalmasabban, eredményesebben tanulni?

Mi az, ami igazán érdekel titeket? Ki a kedvenc tanárotok és miért? Melyik volt a legjobb tanórátok és miért? Ti hogyan fogjátok a gyerekeiteket tanítani? Bármi, ami eszetekbe jut érdekes és tanulságos nekünk, mert nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek a felnőttek mit szeretnének hallani, hanem arra, hogy ti mit gondoltok erről.

Abban sincsen szabály, hogy mivel készítsétek a videót. Dolgozhattok mobiltelefonnal is vagy bármivel, de figyeljetek rá, hogy a mondanivaló, a történet érdekes legyen és a hang, a beszéd jól érthető!

Címkék: pályázat iskola diák videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása