HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

Mindenkihez, akinek köze van, volt az iskolához, vagy csak vágyik a minőségi tudásra.

A tanulókhoz: akik érdeklődnek, tudni vágynak, akik nyughatatlanok. Azokhoz, akik őrületbe kergetik a környezetüket a kérdéseikkel, akik igenis akarnak lenni valakik, akik...

...nem felejtik majd el, hogy gyermekkorukban voltak álmaik, és meg is valósítják azokat. Akik ötöst akarnak hazavinni, indulnak a tanulmányi versenyeken, megcsinálják a szorgalmi feladatot és bent maradnak kísérletezni a szertárban. De azokhoz is, akik gyengébben veszik az akadályokat valamilyen tantárgyból, esetleg lemaradtak, korrepetálásra szorulnak.

A szüleikhez: akiket érdekel gyermekük előmenetele, akik tudják, hogy tudás nélkül ma már nem lehet megélni, vagy akik egyszerűen csak nem akarnak leégni a saját csemetéjük előtt, hogy nem emlékeznek a hetedikes matekra. És azoknak is, akik szeretnének, de nem tudnak napi másfél órát tanulni a gyerekkel, egyáltalán azoknak, akik vállalják, hogy gyerekeket szülnek és nevelnek fel, és minden segítségre szükségük van, hogy a legjobbat adhassák nekik.

A tanárokhoz: ahogy Marika, az Áldás utcai fizikatanár megfogalmazta: „Nem szeretném, ha a sok tudás, gyakorlat és kísérlet mind nyugdíjba menne velem!”. Akik szeretnék, hogy tudásuk, módszereik és tapasztalatuk minél több tanulóban hagynának maradandó, örök érvényű nyomot, azoknak szintén a Videótanáron a helyük.

És az egész országnak: mindenkihez, aki szomjazza a tudást, élvezni akarja a tanulást, fel akarja frissíteni megkopott ismereteit vagy csupán jól akar szórakozni.

Címkék: iskola diák tanár videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása