HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

Közkívánatra meghosszabbítjuk a pályázati határidőket.

Ahogy az oldalunkon található oktatóvideók számából, minőségéből és nézettségéből is kiderül, kezdeményezésünket igen nagy érdeklődés kíséri.

Többen jelezték, hogy szívesen küldenének maguk is videókat, illetve a már meglévő pályázók készítenének újabbakat, ám az ünnepi készülődés és családi körben töltött szabadságok időszakában ezt a kihirdetett határidőre nehéz megtenni.

Mi természetesen azon vagyunk, hogy minél több nagyszerű kisfilm színesítse adatbázisunkat, ezért a mi utólagos karácsonyi ajándékunk, hogy pályázataink határidejét az alábbiak szerint módosítjuk:

Oktatóvideó készítés”: 2014. február 28., „Ki a legjobb tanár?” és „Így taníttok ti – játék az iskolában”: 2014. május 31.

A kiírás egyéb jellemzői nem változnak, továbbra is díjazzuk az adott tananyagra elsőként érkező pályamunkákat, a legtöbb videót beküldőket, illetve a legtöbb like-ot begyűjtőket is.

Mindenki ragadja meg tehát a kameráját, adja át a tudását széles körben, ezen a pályázaton tanár is, diák is csak nyerhet!

Címkék: pályázat Videótanár

komment

süti beállítások módosítása