HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

Közkinccsé tesszük nemcsak a tudást, de a jó pedagógusokat is.

Ki mondta, hogy tanulni unalmas? Ki mondta, hogy a kiváló tanár csupán 20-30 tanulóé lehet egyszerre?

Szinte mindenkinek volt iskolai pályafutása során olyan tanára, akinek óráira élmény volt bejárni, aki...

...úgy magyarázta az anyagot, hogy mindenki megértse. Vagy ha nem, akkor mindenki vágyott ilyenre. Mi létrehoztuk azt a felületet, ahol a szórakoztatóiparban kipróbált eszközökkel tesszük érdekessé, minőségivé és mindenki számára elérhetővé a tudást. Ingyen! Mert a kiváló tanárok sokan vannak, miért ne taníthatnának mindenkit?

A Videótanárra olyan, 5-15 perces kisfilmek kerülnek feltöltésre az általános iskola 5-8. osztályos tananyagából, amelyek szorosan a Nemzeti Alaptantervre épülnek, és a tantárgyak egy-egy témakörét a legérthetőbben, legélvezetesebben magyarázzák. És hogy kik készítik ezeket a videókat? Tanárok, diákok, Te, Ön, tulajdonképpen bárki, aki kedvet érez hozzá. A lényeg a minőség, amit szakmai lektorcsapatunk tesz megkérdőjelezhetetlenné.

Weboldalunkon (www.videotanar.hu) ugyanaz a tananyag többféleképpen elmagyarázva is megjelenhet, illusztrációkkal, kísérletekkel, magyarázó anyagokkal; szinte végtelen számú feladaton keresztül gyakorolhatunk és mérhetjük össze tudásunkat.

Címkék: iskola diák tanár videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása