HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

Budapest technológiai érdeklődésű közösségének legjelentősebb találkozóján ismertette kezdeményezésünket Csetényi Csaba, a Videótanár atyja.

A legújabb innovációkkal, web 2.0 projektekkel, biotechnológiai kutatásokkal, médiaművészeti installációkkal, valamint technológiai központú szociális és politikai kezdeményezésekkel ismerkedhetett a közönség a The Budapest New Technology Meetup rendezvényén.

A rendezvény célja, hogy tömör, ütős, legfeljebb ötperces prezentációkkal és demókkal bemutatásra kerüljenek a legfrissebb ötletek, a legújabb gondolatok, összehozza az ötletgazdákat, eszmecserére, közös projektek létrehozására ösztönözze az innovatívan gondolkodók közösségét.

A rendezvényen természetesen ott a helye a Videótanárnak is, hiszen olyan web 2-es felületeken alkalmazható, minden ízében új kezdeményezés, amely nemcsak a tanulók és tanárok, de a technológiai „szakma” érdeklődését is felkeltette.

Ízelítőként itt egy kép Csetényi Csaba előadásáról, és hamarosan a videót is közzétesszük.

newtech.jpeg

Címkék: előadás oktatóprogram Videótanár

komment

süti beállítások módosítása