HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

11.
március

Népszerű a matek is

Videotanar.hu  | matematika - egyenletek grafikus megoldása komment

Újra írtak rólunk a lapok, ezúttal a hetivalasz.hu-n jelent meg interjú Csetényi Csabával, a Videótanár létrehozójával. Kiderül, a tanulók igenis szeretik a matekot.

A matematika nagyon is érdekes, sőt olykor lenyűgöző is lehet, nem mindegy azonban, hogyan tálalják ezt az alapvetően érdeklődő, de a száraz és unalmas dolgokat nem kedvelő diákoknak.

A Videótanár statisztikái most megmutatták azt amit maguk a készítők sem gondoltak volna: a természettudományos videók, azon belül is a matematikai tananyagot feldolgozók roppant népszerűek a látogatók körében. Szintén igen sok nézője van az informatikai kisfilmeknek is, de ez persze nem azt jelenti, hogy a humán körbe tartozó tantárgyak nézőhiányban szenvednének.

Az alábbi linken érhető el a teljes interjú, és rögtön utána érdemes is megnézni az indvideón található matek-videókat. És a nem matek-videókat is!

http://hetivalasz.hu/magyarokapiacon/visszatekerheto-tanar-73900/

csaba.jpg

 

 

Címkék: matematika oktatóvideó videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása