HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

18.
március

Ki lesz a tanárkirály?

Videotanar.hu  | a pályázati feltételek módosítása komment

Az oldal indulása óta megszerzett tapasztalataink alapján a „Ki a legjobb tanár?”- pályázat feltételei az alábbiak szerint módosulnak. Plusz legfrissebb videónk.

A legjobb tanár díját a videótanár oldalon található tantárgyakban külön-külön hirdetjük meg (Biológia, Ének-zene, Informatika, Irodalom, Földrajz, Fizika, Matematika, Kémia, Nyelvtan, Természetismeret, Történelem, Vizuális Kultúra). A legjobb tanár pályázatban azok a tanárok vesznek részt, akiknek videója 2014. április 30-áig megjelent a videotanar.hu oldalon. Az oldalra feltöltött videók közül a Videótanár szakmai lektorai választják ki azt a tantárgyankénti három kisfilmet, amelyeket szakmai szempontok alapján a legértékesebbnek, legérdekesebbnek tartanak. Az egyes tantárgyakból a három jelölt-videót oldalunkon nyilvános szavazásra bocsájtjuk 2014. május 30-áig. Az egyes tantárgyakból a legtöbb szavazatot kapott videók készítőit bruttó 100 000 forinttal díjazzuk.
Azt reméljük, ez a rendszer azok számára is lehetőséget biztosít a sikerre, akik nem az elsők között küldték el a videójukat. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy valamelyik videója különlegesen jól sikerült, kérjük hívja fel erre a szakmai lektor figyelmét a
videotkuldok@videotanar.hu címen.

A videókat április 30-ig az ismert feltételek mellett továbbra is várjuk!

tanar.JPG

 

Címkék: pályázat biológia oktatóvideó videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása