HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

Ki készíthet kisfilmet? És mennyit fizetünk?

Tanárok, kiselőadásokat előszeretettel gyártó diákok, egy-egy témakör iránt olthatatlan szenvedélyt érző civilek, gyakorlatilag bárki...

...elkészítheti saját kisfilmjét. Az adott tananyagra elsőként beküldött videó szerzőjének 15 000 forintot, a második, harmadik és negyediknek 5-5 ezer forintot fizetünk. A lehetőségek száma igen sok, csak fizikából például mintegy száz tananyag vár élvezetes feldolgozására.

Egy kikötésünk van: az oktatóvideónak meg kell felelnie a NAT támasztotta elvárásoknak. Ezt a lektoraink ellenőrzik, ezen túljutva számíthat egy beküldött videó díjazásra.

Címkék: pályázat oktatóvideó videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása