HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

Az Európai Bizottság a jövőben még több támogatást fordít olyan szabadon hozzáférhető, nyílt forráskódú tartalmakra, amelyek felhasználhatóak oktatási célokra.

Ezt José Manuel Barroso, a bizottság elnöke jelentette be az Online Educa Berlin 2013 elnevezésű,...

...a technológiaalapú tanulás és tanítás témájával foglalkozó konferencia nyitóbeszédében, és elmondta, hogy az Európai Bizottság új, „Az oktatás kiszélesítése” elnevezésű kezdeményezése felszólítja az Európai Unió tagállamainak oktatási intézményeit, hogy vizsgálják felül a stratégiájukat és az oktatási modelljüket az innováció támogatása érdekében.
Az Európai Bizottság eddig is számos kezdeményezést indított a tagállamok oktatási intézményeinek támogatására, biztosítják például, hogy az oktatási eszközök az Erasmus+ programnak köszönhetően a nyilvánosság számára is hozzáférhetőek legyenek.

Címkék: pályázat oktatóprogram EU

komment

süti beállítások módosítása