HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

Noha most mindenki a téli szünetnek örül és a karácsonyt várja, ne felejtsük el, hogy januárban komoly megmérettetés vár a középiskolákba jelentkezőkre.

Természetesen nem ünneprontásnak szánjuk az emlékeztetőt, de a szünet néhány karácsony utáni napját akár felkészülésre, tudásfrissítésre is érdemes használniuk azoknak,...

...akik középiskolai felvételire készülnek januárban.

A központi írásbeli vizsgát valamennyi iskolatípusban, így a 4, 6 és 8 osztályos gimnáziumokban és középiskolákban is január 18-án, 10 órától tartják. Pótlásra – különösen indokolt esetben – január 23-án, 14 órától van lehetőség.

A vizsga eredményéről a szervező iskolák február 6-ig küldenek értesítőt a diákoknak és szüleiknek, akik nyolc munkanapig nézhetik meg a dolgozatokat.

Amennyiben te is felvételi előtt állsz, és a könyvek, füzetek mellett a tanulásnak, a tananyagok ismétlésnek egy szórakoztatóbb módját is kipróbálnád, látogass el a videótanár oldalára, ahol ilyen oktatóvideókat találsz:

 

 

Címkék: tanulás iskola diák oktatóvideó

komment

süti beállítások módosítása