HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

12.
február

Péntekig lehet jelentkezni

Videotanar.hu  | nyelvtan - az alárendelő összetett szó helyesírása komment

A hét utolsó munkanapján lejár a gimnáziumokba és középiskolákba való jelentkezés határideje. Addig is néznivaló!

Az Oktatási Hivatal közleményt adott ki, melyben tudatja, hogy a középfokú felvételi eljárásban a diákok 4 vagy 5 évfolyamos gimnáziumokba, szakközépiskolákba vagy szakiskolákba, valamint a 8 vagy 6 évfolyamos gimnáziumokba adhatnak be kérelmet. A jelentkezési lapok és a tanulói adatlapok benyújtásának határideje pénteken lejár.

A nyolcadikosok felvételi lapjainak kitöltését az általános iskolájuk szervezi meg. A felvételi lapokat az adatok begyűjtése, ellenőrzése és rögzítése után a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állítja össze, majd megküldi a felvételt hirdető középfokú iskolákba, a tanulói adatlapokatt pedig a felvételi központba.

A 8 vagy 6 évfolyamos gimnáziumokba jelentkezők közvetlenül is beküldhetik a jelentkezési lapjukat a megjelölt iskolába, a tanulói adatlapjukat pedig a győri felvételi központba. Az Oktatási Hivatal honlapjáról letölthetik a dokumentumcsomagot, a kitöltött nyomtatványokat pedig nem kell hitelesíteni az általános iskolában. Az általános iskola is vállalhatja a felvételi lapok kitöltését és továbbítását, ebben az esetben a szükséges dokumentumokat szintén a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állítja össze.

Tehát Valentin-nap ide vagy oda, ne felejtsétek, hogy 14-e a felvételi lapok leadásának határideje is!

Címkék: felvételi nyelvtan oktatóvideó

komment

süti beállítások módosítása