HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

30.
március

Legyen színes!

Videotanar.hu  | vizuális kultúra - színek komment

Folyamatosan érkeznek az észrevételek oldalunkkal kapcsolatban a legfőbb felhasználóktól, azaz a diákoktól. Ezeket mindig igyekszünk figyelembe venni a Videótanár fejlesztése során.

„Valóban, az ötlet briliáns, de kétségtelen, hogy kell rajta némi változtatás.

Ahogy a mi tanárunk mondta, a kereséssel van egy kis gubanc, és anélkül nehéz megtalálni egy videót a nagy kesze-kusza össze-visszaságban.

Észrevettem, hogy nincs elég szín az oldalon. Talán lehetne minden tantárgynak egy színe. Keresni is könnyebb lenne és még jól is nézne ki. Valamint lehetne a háttér a közelgő ünnepekkel kapcsolatos.

Szerintem növelné az érdeklődést, ha iskolai képek lennének benne.

Remélem, hasznos tanácsokat adtam, sok sikert!”

G. S. B., 5. c 

szinek.jpg

Címkék: oktatóvideó vizuális kultúra videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása