HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

11.
április

Kerek összeg a videókért

Videotanar.hu  | matematika - összetett számok komment

Az oktatóvideókat beküldők, ahogy az köztudott, díjazásban részesülnek. Az eddig kifizetett összeg elérte a 4 000 000 forintot.

„Művész vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy ingyen dolgozom.” Ezt az alapvetést egy tehetségekkel foglalkozó ügynökség falán láttuk, de ha jobban belegondolunk, a tanárokra is igaz. Az ingyenmunka szinte sosem váltja be a hozzáfűzött reményeket és elvárásokat, és mi is úgy gondoljuk, hogy a pedagógusok szabadidejében, fáradtságos munkával elkészített, profi, a lektoráláson megfelelő minőségű kisfilmjeit honorálnunk kell egy korrekt összeggel. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a beküldők nem elhivatottságból és meggyőződésből készítik alkotásaikat, ám a helyzet így tiszta, az anyagi megbecsülés fontos kiegészítője az erkölcsinek.

A Videótanár sikerét a számok is mutatják, a napokban értük el a videók utáni honoráriumok négymilliós összegét, és várjuk továbbra is a kisfilmeket, hiszen igény van rájuk.

forint.jpg

Címkék: pályázat matematika oktatóvideó videotanar.hu

komment

süti beállítások módosítása