HTML

Videótanár

A videotanar.hu az internetet használja az iskolai tudás megosztására, az iskolai tanulás támogatására. Bármikor elérhető, ellenőrzött tudásbázist jelent, amely segít az elfelejtett dolgok átismétlésében, az önképzésben. Célja, hogy a Nemzeti Alaptanterv általános iskolai felső tagozatos tananyagának egészét digitalizálja oktatóvideók formájában. Az elkészítésébe önkéntesen jelentkező tanárokat von be, és közösségi tudássá teszi a legkiválóbb pedagógusok ismereteit, módszereit.

Keress a Facebookon!

videotanar.indavideo.hu

15.
április

Luke, én vagyok az apád!

Videotanar.hu  | TEDxDanubia - Gyurkó Szilvia komment

Gyurkó Szilvia, az UNICEF Magyar Bizottság gyermekjogi igazgatója fontos előadást tartott ezzel a címmel a TEDxDanubián, ami a tanulóknak is ajánlott.

tedx_1.jpg

A TEDxDanubia rendezvénye évről-évre érdekes és izgalmas előadásokkal hívja fel a figyelmet korunk égető kérdéseire, és bár elsősorban felnőtteknek szól, a felső tagozatosok sok mindent megérthetnek belőle. Sőt, bizonyos aspektusai kifejezetten a gyermekekről, a jogaikról, az ellenük elkövetett erőszakról szólnak, ahogy a fent említett előadás is, éppen ezért iskolásoknak is látniuk kell.

Rendhagyó bejegyzésünkben ezt a videót tesszük most közzé, titeket pedig arra kérünk, szüleiteknek, tanáraitoknak is hívjátok fel a figyelmét a TEDxDanubiára, ami idén május 15-én kerül megrendezésre az Uránia moziban, már lehet jelentkezni a tedxdanubia.com oldalon.

 

Címkék: előadás gyermekjogok TEDxDanubia

komment

süti beállítások módosítása